CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 30, 2009

hepi bornday


hepp, huhu entry terbaru...
aku sebenar x taw nak nulis aper, nie sumer rizz la <-----kena gtao namer dak neh kang x pasal2 ngajuk plak...

okes dikesempatan ini aku mau wish hepi bornday to my lobely frenz, ( 30 april) herm walaupun prangai die sejak akhir2 nie brubah sgt2, tp aku x kesah, yelar manusia cepat brubah kan..??

so x yah la gtao saper eak, biarlah rahsia( ala2 dato' ct gituh), aku syg sgt2 insan tuh dan dgr khabar die dpt interview ngan gomen, so kalu rezki die mayb akan ke sarawak..<--- ni pown aku taw dr kawan aku, die x citer pon kat aku...

aku da send dier, birthday present, tp cam x exited jerh dier, x mcm 1st time aku bagik adiah kat dier dulu..
die bukak pon lepas mkn malam, dia reply mesej..
.:thanks~:.
pendek jerh, aku pon x taw nak borak pe dah...
x cm dulu waktu mula2 kenal smpai kekadang naik muak dgn mesej dier...
kalu aku lmbt reply msti dier wat miskol, tp skang anta msj pon mcm terpaksa, kekadang bg alasan kedit abis, batri kong...
hermmm.....
itularh kan, aku sbnr harap2 leh kawan smpai seumur hidup aku, tp dgn perangai dier skrang nie x taw lerw...
aku x taw maner silap aku..

hermm....
pa per pon aku harap dier bahagia dengan hidup dier skarang neh...
moga2 dpt capai ape yg diimpikan...
frenzship 4 ever..

hepi bornday to my lovely frenz,