CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 4, 2009

biler telephone berbunyi

ting tong...!! ting tong...!! ( caller ring tone aku bunyik cam nie okes..!!)

huh..!!! hari ni da masuk 4 kali da ex-opis aku dok tepon, yelar..
aku ni kan da sbgai ex staff yg diorng still lagik tepon aku pesal..??

hangin tol aku ( tp dlm hati bangga pon ade walaupun da x keje kat situ khidmat aku masih diperlukan) ngeh3x...

bukan pe, aku nak citer ngan korng nie, aku sebenarnyer da benti dr opis aku yg lame, sbb aku dpt tawaran stadi, so phm2 la.. dwet gaji pon diorng lom bank - in lagi ntok aku, tp still skang nie boleh kater sekurang kurangnye msti 1 hari dok tepon, weh korng nie kalu x kaco aku x leh ke wey...??? huhu...

weh parah sgt ker ke hantar msj tanye khabar aku.. ( kupik tol- bak kate abg aku)..
ini tidak tepon aku sbb nak suruh aku settlekan problem kat opis...
ini suda lebey ( korng bukan bagi aku gaji part time pon)
kalu aku ikutkan sekali korng tepon aku soh settlekan problem aku charge korang bley..??
itular zaman aku ajar korang sume wat muke phm..
aku tanye faham sume ( faham sambil tergelak2..!!) hanj..!!!
waktu aku nak benti dulu, aku tanye ade ke yang tak faham, semua kate okes, faham da....
so biler nak blah nie (**(&^&^%..!!!)
weh ko tu tak sedar ke da 4 tahun kejer, tp gaji baru 2 kali naik nko ingat ko da bagus..??!!!
ko tak sedar ke, setiap bulan kitorng kena back up nkorang wat keje silap..
sbb ape..?? sbb aku nie baek hati..!!!

habis tu problem skarang nie, korng settle la sendirik...
ape kes..!!
dulu waktu aku keje situ boleh kater sume x puas hati ngan aku..
yelar baru keje x sampai 2 thn da 5 kali naik gaji ngan 2 kali naik pangkat..!! ( hebat x aku..?)
heheh ish ish x baik membangga diri ( tarik balik tarik balik)..
sume nak tikam belakang aku.
korang suke la tgk sorng2 terkandas eak...??!!

skarang nie aku dengan baik hatinye cuba la settle kan problem yang korang bagi kat aku..
hermm ( baik ade makna sbb ape..?? sbb aku x dpt gaji terakhir lagik okes)..
kang x angkat tepon abis gaji aku kena hold kang, mane ler taw kan.. kan..

so aku pos la kat sini, nak marah sekor2 sbb x phm wat keje bukan boleh direct to da point..
so sape sape yang terbace enrty aku ini... harap korang faham okes..

pasni nie, aku da start study harap2 korang dah dah la telephone aku suruh aku settlekan problem opis, harap korang pandai2 la belajar sendrik okes...

kiter semua ader kepala hotak yang Tuhan beri, so pandai-pandailah berfikir k...

p/s- mintak maaf yer saper saper yang terase..

4 kutukan membina:

myZone | When Anuar opens to public said...

tu maknanya apple staf contoh kt saner...keke ;) wewittt

NizaM SuLaiMaN said...

ki3x..
staff contoh gituew..
=p thanks nua..
kiss*

rizz said...

alolooo..siannye kat ko.hahakkk..sabo je la weyh:)

david santos said...

Excellent work! Congratulations!!!!